Ingyen SMS oldalak, Free SMS Sites, Ingyen Internet, Ingyen telefonálás, Ingyenes alkalmazások a neten, Technikai újdonságok

 
 
Véletlen bejegyzés


Hirdetés betöltése...

Szilveszteri

Éjféltől Új Év köszönt ránk, Holnaptól 2013-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BUÉK

 

Ma befogsz rugni mint az szamár,holnap olyan leszel mint lajhár,sarokba is csak azért fogsz állni hogy kapaszkodva tudjál hányni!!:P B.U.É.K.!!

 

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet,lelkedet,kívánom tegye szebbé 2013-es évedet! B.U.É.K.

 

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég.Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

 

Ha olykor mégis gyötör az élet,azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

 

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek.

Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

 

Ma divatosak a kis autók, és a kis mobiltelefonok is. De eljön az idö,amikor divat lesz a kis f*sz is, és te akkor nagy vagány leszel! Sok szerencsét 2013-re!

 

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2013

 

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

 

2012-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

 

Ma befogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni,

hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.U.É.K. 2013!

 

Lágy esőben, tömör ködben,Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján,

Négykézláb az árok partján,Átölelem a világot. Boldog Új Évet Kívánok!

 

Múlik a nap, múlik az év, ami rossz volt elmúlt már rég. Holnap egy Új Évre ébredsz, ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! B.U.É.K!

 

Vége van az évnek, de nincs vége a létnek. Buliznak az emberek, ezerrel tépnek. Szárazon maradnak?! Ettől nem félnek. Folyadékot garatra csak vederrel mérnek. Egyszerre és hangosan egy dolgot kérnek: Boldogabb Újévet sokszorta Néked! B.Ú.É.K.

 

Könny sohase érje csillogó szemedet, bú sohase takarja vidám kis szívedet! Legyen az életed boldog és vidám, s a boldogság közben gondolj néha rám ! BÚÉK!

 

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot.Ha valami bánt neki elmondhatod!meggyógyitja szivedet,lelkedet,kivánom tegye szebbé a következő évedet!!

 

Virradjon rad szep nap, köszöntsön rad jo ev, kedves hajlekodba költözzön a jolet. A lelkedbeboldogsag, a szivedbe beke, eztkivanom neked az uj evre! BÚÉK

 

Szilveszter alkalmabol nem kivanok egyebet, csendes lepteid kiserje szeretet. Szivedbe beke, lelkedbe nyugalom, legy boldog a következo 365 napon!BUEK

 

Igaz, hogy még nincs itt az év vége, De én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog Új Évet Kívánok!

 

Járd a vadászösvényt serényen, Fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadra, És még vagy 50 évig ne kelljen Viagra!B.U.É.K

 

Alufelni, téligumi, Merci Actros, tangabugyi! Telepohár hideg pezsgő,padló gázzal új esztendő! Fék,bal három jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!! B.U.É.k

 

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, Gondolj kérlek rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretettet viszek Boldog Új Esztendőt Kívánok Neked!

 

Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!